teisipäev, 26. jaanuar 2010

Maailm on hämmastav koht.



Kas Sina teadsid, et kärnkonn polegi kõige veidram konn? Hoopis läbipaistva lihaga Hyalinobatrachium pellucidum, kelle siskond on kogu maailmale näha.





Kas Sina teadsid, kuidas töötab meie kõigi lapsepõlve suurim frustratsioon - Duck Hunt, kus see ärritav koer itsitas, kui Sa mööda lasid? Ma olen alati murdnud pead, kuidas see ürgaegne Wii töötab. Tegelikult on asi lihtsam, kui arvata võiks. Mitte mina ei lase püstoliga telekat, vaid telekas laseb püstolit. Nimelt hetkel, kui päästikule vajutada, muutub telekaekraan hetkeks mustaks ning pardi kohale ilmub väike valge laiguke. Püstoli sisse on paigutatud fotosensor, mis tunnetab ära, kas sihikul on must või valge. Brilliant, eh?





Kas Sina teadsid, et teadlased töötavad välja veidrat kitse-ämbliku hübriidi, et kultiveerida ämblikusiidi (WoWi mängijad, rõõmustage!). http://scienceray.com/biology/zoology/hybrid-spider-goats/



Kas Sina teadsid, et Arachibutyrophobia on paaniline hirm selle ees, et maapähklivõid süües jääb see kurgulakke kinni?



Kas Sina teadsid, et Jaapanis on kannibalismirestoran Nyotaimori, kus toit serveeritakse dummy naise keha sees operatsioonilaual ning selleks, et midagi süüa, tuleb "naist opereerida"? Keha veritseb.



Kas Sina teadsid, et eksisteerib Heribert Illigi alternatiivne ajalooteooria, mis väidab, et varakeskaega (614-911) polnud olemas ning tegelikult on praegu aasta 1710?

Kommentaare ei ole: